Helsingin metsät

Allekirjoita adressi Helsingin metsien puolesta

1 kommentti

”Mitään todellista pakkoa rakentaa arvokkaille luonto- ja virkistysalueille ei ole. Kestävämpiä ratkaisuja löytyy muun muassa jo rakennettujen alueiden aidosta tiivistämisestä, korkeammasta rakentamisesta, liikenneväylien varsien ja teollisuusalueiden tehokkaammasta käyttöönotosta sekä siitä, että lopultakin luovutaan pientalojen levittämisestä säilyneille virkistysalueille,” kommentoi toinen hankkeen pääkoordinaattoreista, Olli Manninen.

Adressi Helsingin arvometsien puolesta ->

Luontojärjestöt ovat kartoittaneet Helsingin arvometsiä ja laajempia luonto- ja virkistysalueita sekä tehneet esityksen niiden turvaamisesta säilyttävillä ja suojelevilla kaavamerkinnöillä Helsingin uudessa yleiskaavassa ja asemakaavoituksessa. Esityksessä todetaan, että rakentamiselle on löydettävissä kestävämpiä ratkaisuja kuin kaupunkirakenteen levittäminen luontoalueille.

One thought on “Allekirjoita adressi Helsingin metsien puolesta

  1. Metsät ovat tärkeitä sekä vanhuksille, keski-ikäisille, lapsille ja tulevaisuuden ihmisille – yhdessä ja erikseen. Helsinkiä ja asuntojen tarvetta, elämistä pääkaupunkiseudulla voi tarkastella muustakin näkökulmasta kuin asumisella Helsingissä. Helsingin rakentaminen täyteen metsien ja ulkoilun kustannuksella on lyhytnäköistä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s